Chiftelute mexicane cu legume
INGREDIENTE
▢ 100 g faina
▢ 120 ml lapte
▢ 1 conserva Mexico Mix Bonduelle
▢ 160 g dovlecel razuit si scurs
▢ 30 g parmezan
▢ 2 oua
▢ 1 ceapa mica tocata marunt
▢ 20 ml ulei
▢ 10 g praf de copt
▢ 1 ardei iute tocat marunt
▢ sare
▢ piper
MOD DE PREPARARE
Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de chiftelute mexicane cu legume il gasiti in clipul de mai jos! Urmariti-l cu atentie pentru a reusi o reteta perfecta!
NUTRITIE PE PORTIE/BUCATA
Calorii: 77kcal | Glucide: 7g | Proteine: 3g | Grasimi: 3g | Grasimi saturate: 1g | Colesterol: 22mg | Sodiu: 278mg | Potasiu: 137mg | Fibre: 1g | Zahar: 2g | Vitamina A: 103IU | Vitamina C: 6mg | Calciu: 66mg | Fier: 1mg
Reteta de chiftelute mexicane cu legume este ideala pentru perioada verii, atunci cand nu vrem sa consumam carne sau preparate cu carne. Inca din copilarie imi placea chiftelele de lume, in special cele cu dovlecei. In copilarie aveam o batranica de care parintii mei aveau grija si ea facea in fiecare vara chiftelute de dovlecei. Ne dadea si noua si erau mega delicioase. Nu erau sarate, ci dulci, un fel de gogosele, pudrate din belsug cu zahar. Imi place si varianta sarata a lor si imi plac toate chiftelutele cu legume in general. Imi plac si chiftelutele clasice, insa cele cu legume sunt perfecte pentru a folosi legumele din frigider si sunt mult mai sanatoase.
Comentarii
Trimiteți un comentariu